Lakásfelújítás - KK Szerkezetépítő Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Vállalásaink
Megbízhatatlan kivitelezők, csapnivaló alvállalkozók, rémálom a lakásfelújítás

Az építőiparban sajnálatos módon elszaporodtak és hemzsegnek a megbízhatatlan, komolytalan vállalkozók! Olyan cégvezetőkbe, vállalkozókba botlik naponta, akik az ígéreteiket nem tartják be, a munkához való hozzáállásuk lazának mondható, ezzel súlyos anyagi károkat okozhatnak Önnek és családjának a lakásfelújítás vagy egyéb építőipari munka folyamán.

Lakásfelújítás és építőipari munkák leggyakoribb hibái?

Az első számú probléma a lakásfelújítást végző alvállalkozók foglalkoztatása, mely személyes tapasztalataimból kiindulva, mindig problémás, mindig a minőség rovására írható!
Továbbá a nem megfelelő szakemberek alkalmazása, a szaktudásuk hiánya is okozhat határidőcsúszást, kivitelezési hiányosságot a lakásfelújítás alat.

Vállalkozásunk kizárólag saját szakemberekkel végzi munkálatait, folyamatos műszaki vezetés és ellenőrzés mellett, legyen szó lakásfelújítás vagy bármilyen felmerülő építőipari munkáról!

Amikor Ön elhatározza, hogy lakását, otthonát fel szeretné újítani, rengeteg olyan céget és vállalkozást talál az internet segítségével, akiknek a lakásfelújítás napi rutint jelenthet. Lehet, hogy az Ön egyik ismerőse is ért hozzá valamennyire és részt vesz a lakásfelújításban. Idővel azt is észre fogja venni, hogy minél tovább keres, annál biztosabban talál valakit, aki számos ingyenes ajándékot ad a lakásfelújítás mellé, sőt, majdnem ingyen készíti el a lakásfelújítást

Velük nem tudunk, és nem is akarunk versenyezni, mert minden lakásfelújítás más és más, mások a megrendelők igényei, mások a lakásfelújítás kivitelezési lehetőségei!

Közös célunk az, hogy a lakásfelújítás tökéletesen sikerüljön. Ezért mi odafigyelünk arra, hogy az Ön lakásfelújítása tökéletes legyen, bátran tovább tudjon minket ajánlani ismerőseinek, amennyiben egy korrekt lakásfelújító vállalkozást keres.

A lakásfelújítás első lépése a megbeszélés, a konzultáció. A legjobb, ha a felújítandó lakásban beszéljük át a lakásfelújítás lépéseit, megismerhetjük az Önök igényeit a lakásfelújítás megkezdése előtt.

Igyekszünk megtudni, mi az elképzelése, mit szeretne a lakásfelújítás alatt és közben. Mi lesz a funkciója az egyes helyiségeknek a lakása felújítását követően? Mit szeretne elérni a lakásfelújításával? Kiadja a lakást vagy a családjának újítsa fel?

Milyen eszközök állnak az Ön rendelkezésére a lakásfelújítás eredményes kivitelezéséhez, illetve milyen eszközöket tudunk Mi, mivel tudjuk segíteni, amire esetleg Ön nem gondolt?

A konzultáció után a lakásfelújításról költségvetést készítünk Önnek, hiszen ekkor már pontosan tudni fogunk mindent a leendő lakásáról. A lakásfelújítás költségvetése nem ingyenes, nem keverendő össze az egyösszegű ajánlattal

Amennyiben a lakásfelújítás költségvetésünket elfogadta, akkor kezdődhet a tényleges lakásfelújítás. Megtervezzük a lakásfelújítás minden lépését, elkészítjük, tesztelünk és kipróbálunk mindent, majd amikor Ön, és mi is mindennel elégedettek vagyunk a lakásfelújítási munkákkal: átadjuk Önnek.

Tudjuk, hogy számtalan kérdés fogalmazódik meg Önben rólunk. Olvasson kérem tovább, hátha megtalálja a választ. Tegye fel kérdését telefonos elérhetőségünkön, vagy használja a kapcsolat felvételi űrlapunkat a felső menüsorban!

Lakásfelújítás hogyan készül el a lakás az otthon?

Amennyiben együtt dolgozunk, a munkafázisok előtt, alatt és közben is egyeztetünk és megbeszéljük Önnel a legjobb megoldást, így Ön mindig tudni fogja, éppen hol állunk, melyik fázison dolgozunk, otthona felújításán.

Lakásfelújítás mennyibe fog kerülni a munka?

Minden lakásfelújítás elkészítési díja más és más. Ahhoz, hogy meg tudjuk mondani az Ön lakásfelújításának az árát, először fel kell mérni a munkát. Ezért fontos a pontos lakásfelújítási költségvetés!

A Lakásfelújítás ára mikorra térül meg?

Tudjuk, hogy minden lakásfelújítás egy nagy befektetés a család részéről, és mint minden befektetés, a lakásfelújításának is meg kell térülnie. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön lakásfelújítása minél hamarabb visszahozza az árát, esztétikai örömöt okozzon naponta, erre számtalan megoldási javaslatunk van.

Kérdése van? Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ön jó helyen jár ha megbízható szakembert keres a lakásfelújítás elvégzésére Szolnokon és környékén!

Segítünk Önnek szaktanácsadással, hogy hogyan fogjon bele a lakásfelújítás összetett munkáiba, hol vegye meg a lakásfelújításhoz a beépítésre kerülő anyagokat a legolcsóbban!
Szeretné, ha magasan képzett kvalifikált munkások dolgoznának a lakásfelújítás alatt?
Szeretné, hogy a pénzéért szép és jó munkát kapjon, sikeres legyen a lakás felújítás?
Szeretné, hogy a lakás-felújítás stresszmentesen történjen?
Szeretné kézhezkapni a lakásfelújítás korrekt költségeit? Olyan költségvetést kér a lakásfelújítás előtt, amit Ön is átlát, amelyben nincsenek buktatók, rejtett költségek?
Szeretné a lakasfelujitas után visszakapni lakását tisztán és csak az új lakás, a tiszta otthon érzését és örömeit kihasználva pihenni, jó érzéssel haza menni.?
Én és kollégáim több mint 25 éves szakmai tapasztalattal vállalunk lakásfelújítás és egyéb építőipari munkákat. Ahogyan a képeken is látszik, amit a legfontosabbnak tartunk, az az időtálló, minőségi, precíz munkavégzés. Amennyiben ezen értékek jegyeit szeretné viszontlátni otthonában, kérem, hívjon bizalommal!


Home Improvement Hungary Szolnok county

Complete home improvement
Room for Painting
Purity painting
Masonry work
Thermal insulation
Carpenter and roof work, roof repairs
Budapesti lakásfelújítás egy kézben, alvállalkozók nélkül!

Ingatlan felújítás
Otthonok-felújítása
Teljes körű épületfelújítás
Részleges ingatlanfelújítás
Lakóház és lakóingatlan felújítás
Házfelújítás Budapest
Létesítmény felújítás
Régi épület rekonstrukció és újjáépítés
Csarnok felújítás
Mellékpület felújítás, gazdasági épület felújítás, nem lakóépületek külső belső felújítása
Családi-ház felújítás Budapest
Lakásfelújítás Budapest Pest megye. Otthon-felújítás teljes körű épületfelújítás részleges ingatlanfelújítás lakóház és lakóingatlan felújítás. Budapesti Lakásfelújítások. Házfelújítás létesítmény felújítás régi épület rekonstrukció újjáépítés gazdasági épület felújítás, csarnok felújítás, nem lakóépületek felújítása családi-ház felújítás

Mivel foglalkozunk?

A szolnoki és Szolnok megyei ingatlanok Felújítására és építésére, bővítésére szakosodott élő, számlaképes vállalkozás. Munkáinkat kizárólag saját jól képzett szakembergárdával végezzük, nem fogadunk fel alvállalkozókat. Szem előtt tartjuk a minőséget és a megfizethető árakat, minden lakásfelújításunk alkalmával.

Hol végezzük a lakásfelújítási és épület felújítási munkáinkat?

Szolnok megye valamennyi településéről várjuk érdeklődését lakásfelújításuk előtt!

Kinél vállalunk lakásfelújítással és építéssel kapcsolatos munkákat?

Nem csak magánszemélyek lakásának felújítását, teljes körű renoválását vállaljuk, hanem várjuk önkormányzatok műszaki vezetőinek, társasházak közös képviselőinek hívását, ajánlatkérését is.

Milyen kedvezményeket nyújtunk megrendelés esetén?

Cégünk több építőanyag kereskedéssel áll kapcsolatban, ahol a listaár alatt tudunk vásárolni általában 10 % -os kedvezménnyel. Ezen kedvezményt át Tudjuk adni Önnek, Önöknek, így jelentős összeget tud megtakarítani a lakásfelújítása alatt, amelyet más munkákra vagy berendezési tárgyak vásárlására fordíthat a felújítás végeztével.

Munkáink és a minőség ellenőrzése

Mivel csak annyi lakásfelújítást és építőipari munkát vállalunk, amennyit el tudunk végezni, így lehetősége van a cégvezetőnek arra, hogy személyesen ellenőrizze a vállalt lakás felújítási vagy építési munkálatait.

Hogyan történik otthona lakása felújítása, renoválása?

Megrendelés vagy a kapcsolatfelvétel után, minden esetben szükséges egy helyszíni szemlét alkalmaznunk, ahol részletesen átbeszéljük az Ön igényeit, mivel két egyforma lakás nincs, így két egyforma lakásfelújítás is elképzelhetetlen. Ezután ajánlatot adunk, melynek két formája létezik. Az egyik, amikor az elvégzendő munka volumene kicsi és elég szóban tájékoztatni, a másik egy komplett lakásfelújításra vonatkozó részletes költségvetés. Az árajánlat készítése nem keverendő össze a költségvetéssel! A lakásfelújításokra Mi költségvetéseket készítünk, mely díjköteles. A Ön kap egy részletes költségvetést a lakásfelújítás előtt, ez alapján Ön meg tudja versenyeztetni a vállalkozókat. A részletes, mindenre kiterjedő anyagszámításos költségvetés azonban nem ingyenes! Kérem, érdeklődjön az elkészítés összegéről. Amennyiben ránk bízza a lakásfelújítással kapcsolatos munkáit, ezen összeget az első résszámlából jóváírjuk Önnek!

Kapcsolattartás és a munkavégzés a lakásfelújítások alatt

A napi találkozások alkalmával Ön tapasztalhatja, hogyan halad a lakásfelújítás vagy az egyéb megrendelt építési munka. Ezeken a találkozásokon ellenőrizheti a minőséget, esetleges problémáit vagy a lakásfelújításokon sokszor előforduló változtatásra irányuló igényeit is közölheti.Kötelességünknek érezzük az Ön pénzét becsületes munkavégzésre fordítani, s egyben a legjobb minőségű lakásfelújítást kiadni a kezünkből Önnek!

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz